Ασφάλιση Ζωής & Υγείας
Επενδυτικά & Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Παιδικά Προγράμματα
Ασφάλιση Αυτοκινήτου
Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας
Ασφάλιση Κατοικίας
Ασφάλιση Επιχείρησης
Ασφάλιση Δανείου
Λοιπές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
VIP Νέα

Επαγγελματικές Ευλογίες 2014

Την βασιλόπιτα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, μετά το πέρας της τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού  Συμβουλίου μηνός  Ιανουαρίου (29/01/14).

Την ως άνω εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο προσκληθείς Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Αθανάσιος Σκορδάς ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά για θέματα της αρμοδιότητας του, με βασικά θέματα συζήτησης:

α) Το μέλλον των Επιμελητηρίων.

β) Την  κατάσταση της επιχειρηματικότητας στην χώρα (προβλήματα- προοπτικές).                              

 γ) Το φορολογικό καθεστώς της επιχειρηματικότητας που είναι  ιδιαίτερα επιβαρυντικό και αντιαναπτυξιακό για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου μας.

   

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Μπενέτος, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., παρουσίασαν για πολλοστή φορά στον κ. Υπουργό την τραγική κατάσταση που βιώνει ο εμπορικός και επαγγελματικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, με αποκορύφωμα της αναπτυξιακής φορολογικής και οικονομικής πολιτικής, τα υπέρογκα πρόστιμα του νέου φορολογικού νόμου που ισχύουν από 01/01/2014 και την έλλειψη  ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ζητήθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου η ανάληψη δράσης, για τον εξορθολογισμό της κατάστασης της αγοράς και της στήριξης των εναπομείναντων μικρομεσαίων επιχειρηματιών, που αγωνίζονται να μην κλείσουν την συρρικνωμένη επιχείρησή τους .