Ασφάλιση Ζωής & Υγείας
Επενδυτικά & Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Παιδικά Προγράμματα
Ασφάλιση Αυτοκινήτου
Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας
Ασφάλιση Κατοικίας
Ασφάλιση Επιχείρησης
Ασφάλιση Δανείου
Λοιπές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
VIP Νέα


Γιορτή κοπής πίτας από τον όμιλο για την Unseco Πειραιώς και Νήσων, την Greek Oxygen και το κίνημα δικηγόρων, δικαστών και πολιτών κατά της διαφθοράς.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΤΗΝ GREEK OXYGEN ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Χίλια και πλέον άτομα παρευρέθηκαν στην γιορτή κοπής πίτας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και των Οργανώσεων “Greek Oxygen” και «Κίνημα Δικηγόρων, Δικαστών και Πολιτών Κατά της Διαφθοράς» στο κτήριο του Ελληνικού ICOMOS, όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Κεραμεικό (Πειραιώς 73), την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014.

Προσωπικότητες από τον Καλλιτεχνικό, Επιστημονικό, Δημοσιογραφικό αλλά και Κοσμικό χώρο έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που σηματοδότησε την έναρξη συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και των Οργανώσεων “Greek Oxygen” και «Κίνημα Δικηγόρων, Δικαστών και Πολιτών Κατά της Διαφθοράς», ενώ το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε ήταν αφιερωμένο στους μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα Ξένων Γλωσσών, Χορού, Μουσικής, Γυμναστικής και Υποκριτικής, τμήματα που λειτουργούν στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Το Μουσικό πρόγραμμα ο ανερχόμενος Τραγουδοποιός Νικόλας Αδέσποτος έδωσε μια σύγχρονη νότα στη γιορτή.

Σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Διευθυντής της Greek Oxygen και του Κινήματος Δικηγόρων Δικαστών και Πολιτών κατά της Διαφθοράς κ. Γιώργος Ράικος και ο Ιδρυτής των Οργανώσεων Δρ. Pano Kroko τόνισαν «Η αποψινή κοινή γιορτή του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, της Greek Oxygen και του Κινήματος Δικηγόρων, Δικαστών και Πολιτών Κατά της Διαφθοράς σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα ελπιδοφόρας συνεργασίας για κοινές δράσεις με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Τέλος, οι Υποστηρικτές των Μόνιμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας κ. Άννα Βλαγκούλη, Εκπρόσωπος του κ. Δεληολάνη, καθώς και η Υπεύθυνη του Μεσιτικού Γραφείου Ασφαλίσεων “VIP” κ. Αγγελική Πιτσόλη–Πολίτη τιμήθηκαν για την προσφορά τους από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ι. Μαρωνίτη.