Ασφάλιση Ζωής & Υγείας
Επενδυτικά & Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Παιδικά Προγράμματα
Ασφάλιση Αυτοκινήτου
Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας
Ασφάλιση Κατοικίας
Ασφάλιση Επιχείρησης
Ασφάλιση Δανείου
Λοιπές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
VIP Νέα


Με τιμητική διάκριση από την UNESCO Πειραιώς-Νήσων ξεκίνησε τη νέα χρονιά 2014 η VIP Μεσίτες Ασφαλίσεων

Για τη μεγάλη προσφορά τους στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων τιμήθηκαν οι η VIP Μεσίτες Ασφαλίσεων στις 22/1/2014 στην εκδήλωση κοπής πίτας. Το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Πολίτης Βρεττός και η κα. Αγγελική Πιτσόλη υπεύθυνοι του Ασφαλιστικού Γραφείου, που υπογράφει ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO για την Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, κ Ιωάννης Μαρωνίτης.

Στην όμορφη εκδήλωση που έγινε στα γραφεία των VIP Μεσιτών στη Νίκαια, στο Περιβολάκι, Δαβάκη 3, ήταν παρόντες αρκετοί φίλοι και πελάτες, οι 
συνεργάτες ασφαλιστές και εκπρόσωποι των εταιριών GENERALI, METLIFE ALICO, EUROLIFE ERB, INTERAMERICAN, ΜΙΝΕΤΤΑΣ, PRIME, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Ιωακειμίδης Γεώργιος, εκπρόσωπος του αντιπροέδρου της Βουλής κ. Τραγάκη ο κ. Σταυρίδης, οι εκπρόσωποι της UNESCO κ. Μαρωνίτη και κ. Αρκουδάκος, εκπρόσωπος του νοσοκομείου METROPOLITAN ο κ. Δασούλας Αλ. με τη σύζυγό του ζωγράφο κ. Τσιάγκα, από τον τραπεζικό κλάδο το ζεύγος Ν. Φρατζόλα της ΕΘΝΙΚΗΣ, ο τέως Διευθυντής Ταμείου Εμποροϋπαλλήλων κ. Μαστρακάς, η νομικός κ. Πιτσίνη με το σύζυγο, από το ναυτιλιακό κλάδο ο κ. Σάββας Εξαδάκτυλος, ο Νίκος Λεφαντζής στέλεχος αεροπορικής εταιρίας.

Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι ασφαλιστές και η γραμματεύς Κων/να Μοτσάκου. Ακολούθησε δεξίωση και μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική από τους καλλιτέχνες Βαγγέλη Ανδρόνικο και Μάνια Χαλκιά.

Παρόντες δημοσιογράφοι και από το NextDeal ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου που απηύθυνε χαιρετισμό και επισήμανση του σπουδαίου έργου των ασφαλιστών ως επαγγελματιών.

Ο πρωτοπρεσβύτερος Ιερού Ναού Γενέσιο Θεοτόκου – Παναγίτσα Νίκαιας π. Εμμανουήλ Καγιαφτάκης έκανε τον αγιασμό ευλογώντας τις εργασίες και τους ανθρώπους του γραφείου και εκπροσώπους των εταιριών κ.κ Βασ. Δράκου, Κανταρέλη Ν., Νιάρχο Βασίλη, Γκόργκα Στάθη, Μπαχτιάρογλου Διογένη, Λακαφώση Χάρη, Μαριλώρ Μαμάνη, Βαγγέλη Χατζηνικολή, Δήμου Παναγιώτη και Λένα Μποτιώτη.

Ο επιτυχημένος ασφαλιστής από το 1993, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της VIP κ. Τάκης Πολίτης τόνισε στην ομιλία του την μεγάλη προσφορά των ασφαλιστών στην Ελληνική κοινωνία και ευχαρίστησε του συνεργάτες τους όλους ανεξαιρέτως για το έργο τους. Ο Τάκης Πολίτης με μεγάλη εμπειρία από τις εταιρίες INTERAMERICAN και METROLIFE και διακρίσεις στους διεθνείς οργανισμούς MDRT και LIMRA μαζί με την επίσης διακεκριμένη ασφαλίστρια σύζυγό του Αγγελική Πιτσόλη, ειδικό τραπεζικών και ασφαλιστικών εργασιών, προσφέρουν στην περιοχή του Πειραιά και Νίκαιας εξαιρετικές ασφαλιστικές υπηρεσίες, ως καλοί πρεσβευτές του ασφαλιστικού κλάδου.

Το nextdeal.gr εύχεται σε όλους τους ανθρώπους του γραφείου και στις οικογένειές τους προκοπή και υγεία!


Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την κοπή πίτας.

Φωτογραφία πάνω: Το ζεύγος Πολίτη ανάμεσα σε εκπροσώπους εταιριών.

Έκθεση εικόνων:

Φωτογραφία 1: Το ζεύγος Πολίτη με το Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη κ. Ιωακειμίδη Γεώργιο.

Φωτογραφία 2: Το βραβείο UNESCO.

Φωτογραφία 3: Ο εκδότης κ. Ευάγγελος Σπύρου με την κ. Λένα Μποτιώτη από τις Ασφάλειες ΜΙΝΕΤΤΑΣ.