Ασφάλιση Ζωής & Υγείας
Επενδυτικά & Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Παιδικά Προγράμματα
Ασφάλιση Αυτοκινήτου
Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας
Ασφάλιση Κατοικίας
Ασφάλιση Επιχείρησης
Ασφάλιση Δανείου
Λοιπές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
Ποιοι Είμαστε
Πιτσόλη Αγγελική


Η Πιτσόλη Αγγελική γεννήθηκε 27 Νοεμβρίου 1978, στον Κορυδαλλό και μεγάλωσε στην Νίκαια, όπου κατοικεί έως και σήμερα. Η καταγωγή της, και από τους δυο γονείς, είναι από περιοχές της Μικράς Ασίας.

Γέννημα θρέμμα ''Κοκκινιώτισσα'', μαθήτευσε στα σχολεία της περιοχής. Κόντρα σε κάθε συμβατική ενέργεια και με μοναδικό κίνητρο την επιβίωση και την στήριξη της οικογένειάς της, εργάστηκε σε διάφορες εργασίες, όπως πωλήτρια, μοδίστρα, υπάλληλος λογιστηρίου κα.

Στις αρχές του 1998, κατόπιν παρότρυνσης του Πολίτη Βρεττού, γνώρισε κι αγάπησε το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου.

Παράλληλα με την εργασία της, το 2000 αποφοίτησε ως ''Ειδικός τραπεζικών κι ασφαλιστικών εργασιών'', από το τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης, του Δ.ι.ε.κ. Νικαίας. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητα σεμινάρια επιμόρφωσης, πιστοποίησης γνώσεων και ποιότητας εργασίας, τόσο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά όσο και σε άλλους πιστοποιημένους φορείς της αγοράς.

Από το 1998 έως σήμερα, έχει λάβει μέρος σε όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια των ασφαλιστικών εταιριών που συνεργαζόταν αποκομίζοντας πληθώρα γνώσεων, για όλους τους κλάδους ασφαλειών.

Το 2005, αξιοποιώντας την επαγγελματική εμπειρία και την εκπαίδευση της στον ασφαλιστικό χώρο, αποφάσισε να αναβαθμίσει την παρουσία της, ως μεσίτης ασφαλίσεων.

Με όραμα ένα ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο από επαγγελματίες ασφαλιστές που θα προσφέρουν στο κοινό υγιείς επιλογές ασφάλισης, από 2011 έως το τέλος του 2014, αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην δημιουργία του VIP Γραφείου Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Ως κινητήριος δύναμη της πολιτισμικής και πνευματικής ανύψωσης του ανθρώπου τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στις τέχνες όπως η μουσική, το θέατρο, ο χορός, η λογοτεχνία, η ποίηση, η φωτογραφία, κ.ά. Άλλα της ενδιαφέροντα είναι το αντικείμενο της ψυχολογίας, η εκμάθηση ξένων γλωσσών και η αγάπη της για τα ζώα . Τρέφει ιδιαίτερη ευαισθησία προς όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους ανθρώπους τις τρίτης ηλικίας και τα παιδιά καθώς τα θεωρεί το μέλλον του κόσμου.

Είναι μέλος επί σειρά ετών του ομίλου Unesco του Νομού Πειραιώς και Νήσων και της Ένωσης Σμυρναίων Νικαίας.