Ασφάλιση Ζωής & Υγείας
Επενδυτικά & Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Παιδικά Προγράμματα
Ασφάλιση Αυτοκινήτου
Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας
Ασφάλιση Κατοικίας
Ασφάλιση Επιχείρησης
Ασφάλιση Δανείου
Λοιπές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
Ποιοι Είμαστε
Πολίτης ΒρεττόςΟ Πολίτης Βρεττός γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1969 στον Πειραιά και μεγάλωσε στη συνοικία ''Μανιάτικα''. Η καταγωγή του και από τους δύο γονείς είναι από τη Μάνη Λακωνίας, στην οποία τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. 

Γέννημα – θρέμμα Πειραιώτης, μαθήτευσε στα σχολεία της περιοχής. Εργατικό και ανήσυχο πνεύμα, με κίνητρο την επιβίωση και τη στήριξη της οικογένειάς τους εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, όπως courier, ταχυδρόμος, υπάλληλος λογιστηρίου, διοικητικός υπάλληλος της Ε.Α.Σ. και άλλα. Στις αρχές του 1993, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι τη χρησιμότητα ενός προσωπικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου Ζωής/Υγείας, εξέφρασε την επιθυμία να γίνει κομμάτι αυτού του χώρου και ταυτόχρονα να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι ξεκίνησε την καριέρα του ως ασφαλιστής.

Από το 2000 έως το 2002 σπούδασε στο Life Underwriting Training Council (LUTC), λαμβάνοντας εξειδικευμένες γνώσεις σε όλους τους κλάδους ασφαλειών. Από το 1993 έως και σήμερα έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητα σεμινάρια επιμόρφωσης και πιστοποίησης γνώσεων και ποιότητας εργασίας, τόσο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά όσο και σε άλλους πιστοποιημένους φορείς της αγοράς.

Από το 1993 έως το 2000 εργάστηκε επιτυχημένα στην Metrolife ασφαλιστική εταιρεία λαμβάνοντας μέρος σε όλα τα συνέδρια και τις διακρίσεις της εταιρείας.

Από το 2000 έως το 2011 συνεργάστηκε αποκλειστικά με τον όμιλο Interamerican και ιδιαιτέρως με το μεγαλύτερο γραφείο προώθησης αμοιβαίων κεφαλαίων και παραγωγής ασφαλειών ζωής. Διακρίθηκε επί σειρά ετών στους διεθνείς οργανισμούς Million Dollar Round Table (M.D.R.T.) και Life Insurance and Market Research Association (LIMRA) για την υψηλή παραγωγικότητα και ποιότητα εργασιών. Κέρδισε τιμητικές διακρίσεις και επαίνους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας του με την Interamerican αξιοποιώντας στο μέγιστο τις εξειδικευμένες γνώσεις επί των ασφαλίσεων ζωής και υγείας.

Το 2005, αξιοποιώντας την επαγγελματική εμπειρία και τις σπουδές των προηγούμενων ετών αποφάσισε να αναβαθμίσει την παρουσία του στον ασφαλιστικό χώρο, εκπροσωπώντας ως μεσίτης ασφαλίσεων τους ανθρώπους που του εμπιστεύτηκαν τη ζωή και την περιουσία τους.

Άλλα ενδιαφέροντα του είναι η μελέτη της παγκόσμιας ιστορίας τόσο από τη θεωρητική, όσο και από την οικονομική σκοπιά. Με μεγάλη ευαισθησία προς το κοινωνικό σύνολο συμμετέχει διακριτικά στην ευρύτερη πολιτική σκηνή.

Από το 2003 βρίσκεται στο τιμόνι των VIP Μεσιτών Ασφαλίσεων συνεχίζοντας την πολυετή επιτυχημένη πορεία του.